ZATERDAG 11 SEPTEMBER LEDENDAG 2021 – 10.00 – 15.00

Het is alweer een tijd geleden dat er, met name voor de volwassenen, iets op de trainingslocatie georganiseerd is, oorzaak hiervan was natuurlijk de Covid-pandemie. Nu er weer meer wordt toegelaten willen wij dit goedmaken door een gezellige dag voor al onze leden te organiseren.

Datum voor deze dag hebben we gepland op zaterdag 11 september 2021 van 10:00 tot 15:00 uur. Tijdens deze dag kunnen alle leden deelnemen aan oudhollandse spelen. Aan de beste vijf deelnemers zal een prijs worden overhandigd. Voor de jeugd is er een springkussen en een ballonartiest, ook kunnen zij zich laten schminken. Ieder lid ontvangt consumptiebonnen om op de ledendag te besteden. Voor de jeugd is er een zakje chips, een ijsje, 2x limonade en een warme hap, ouders van de jeugd krijgen 2 consumptiebonnen. Leden van 16 jaar en ouder krijgen 2 bonnen voor drinken, 2 bonnen voor warme hap en 1 bon voor koffie of thee.

Bij een sportvereniging mag het sportieve element natuurlijk niet ontbreken en kan er worden deelgenomen aan een ATB-wedstrijd.

De wedstrijden krijgen dezelfde indeling van leeftijd als de wintercompetitie, 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar, 11 en 12 jaar, 13 t/m 15 jaar, 16+ en dames. Bij de 16+ gaan we twee categorieën maken, een sportklasse en een recreatieklasse. Om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd is het de bedoeling iemand anders te vragen om samen de wedstrijd te rijden, er zal dus als duo moeten worden deelgenomen. De wedstrijd is een koppelkoers maar heeft geen estafettevorm, in iedere categorie wordt door alle deelnemers tegelijk gestart.

[table “1” not found /]

Voor het klassement wordt de klassering van beide deelnemers bij elkaar opgeteld en het duo met de minste punten wint. Bij gelijk aantal punten is de eerst binnengekomen deelnemer doorslaggevend.

Voorwaarden:
1. Beide deelnemers van het duo moeten uit dezelfde leeftijdscategorie komen.
2. Iedere deelnemer van 16+ met een licentie komt uit in de sportklasse, startlicentie valt hier niet onder. Ook als één persoon van het duo in het bezit is van een licentie wordt er deelgenomen in de sportklasse.
3. Iedereen moet lid zijn van de ATB-vereniging Oldebroek.

Na de wedstrijden is er mogelijkheid om te douchen.

Opgeven voor deze gezellige dag kan tot 1 september via secretaris (at) atb-vereniging-oldebroek.nl.

Dit adres kan ook gebruikt worden om je op te geven voor de wedstrijd.
Bij opgeven graag de volgende gegevens meesturen van beide deelnemers:
1. Namen van het duo
2. Leeftijden (datum 11 september)
3. Licentie JA/NEE (wordt gecontroleerd na opgave)

Op deze dag staat plezier en gezelligheid natuurlijk voorop en houden we ons natuurlijk aan de coronaregels.

Doorgaan van deze dag uiteraard alles onder voorbehoud van maatregelen Covid.

Bestuur ATB Vereniging Oldebroek