De hunebedden van ‘t Loo- Oldebroek

Een technische passage waarbij snelheid, balans en de juiste lijn van groot belang zijn. Op de hindernis zijn twee lijnen beschikbaar tijdens de wedstrijd. De hindernis is voorzien van een chicken run om eenvoudig te passeren.


 

 

Drop jij hem er in? In het zicht van het publiek spring je de drop off af om vervolgens de voetgangersbrug te bestormen en het parcours te vervolgen.

 

 


De big rock zal even flink opletten zijn, de technische lijnen op de hindernis zullen voor de nodige uitdaging zorgen, om vervolgens vol gas de brug af te denderen.

 

 

 

 

 

 


De woodwall zal voor het nodige spektakel zorgen, een snelle bocht naar beneden.
(let op, bij nat weer zal de hindernis beoordeeld worden of het wel of niet veilig genoeg is om te passeren)

 

 

 


De rocky climb, weet jij boven te komen? Een lastige stenen klim met twee elementen, waarbij je de juiste lijnen moet zoeken om het parcours te vervolgen. 

 

 

 

 

 


Met dank aan Van Werven uit Oldebroek is jaren geleden een (bult) ontstaan op het sportpark Stuivezand. Door zandwinning uit een van de diepe geulen en vijvers is voldoende hoogte gecreëerd om een technische rock garden neer te leggen, ga jij de uitdaging aan?

 

 

 

 

 


Wie heeft die boomstammen er neergelegd? Weet jij de lijnen te vinden tussen de stobben en stenen door?

 

 

 


De finish inzicht? Red jij het om de 15 meter lange zandbak snel en behendig door te komen, zij aan zij met je mede strijder? Dan wordt het tijd om nog even de laatste meters naar de finish te sprinten! Zet hem op!

 

 

 

 


????????
Er komen nog hindernissen bij die nog gebouwd gaan worden.