NK Mountainbiken 2023 Oldebroek 2023

OLDEBROEK/ ‘t LOO  – De ATB Vereniging Oldebroek heeft van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) de Nederlands Kampioenschappen Mountainbiken 2023 toegewezen gekregen.

Voorzitter Arie ten Hove is dan ook samen met het bestuur en alle vrijwilligers trots op dat de KNWU dit kampioenschap aan de vereniging heeft toegewezen. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli zal er op het Sportpark van de ATB Vereniging Oldebroek op ’t Loo gestreden worden om de nationale titels.

In diverse categorieën nieuwelingen, junioren, masters, beloften, elites, amateurs, professionals zullen de mountainbikers in duel gaan om de nationale truien. Het sportpark van de ATB Vereniging ligt er optimaal bij, de vereniging heeft veel ervaring met organiseren. In 2020 waren zij ook de organisator van het Nederlands Kampioenschap ATB Streetracen, en in 2022 reedt de jeugd haar Nederlandse Kampioenschappen bij de ATB Vereniging Oldebroek. In 2022 bestond de actieve vereniging 20 jaar. Met ruim 400 leden en een groeiend aantal jeugdleden en een actief kader en de vele vrijwilligers is de vereniging dan ook zeer content met deze toekenning. Zowel voor bezoekers als deelnemers wordt het twee dagen genieten om alle toppers van het Nederlandse Mountainbiken in actie te zien.

Zie zien je graag in Oldebroek,
ATB Vereniging Oldebroek